MSCC är en klubb som är öppen för människor med genuint sportbilsintresse, du behöver inte nödvändigtvis äga en sportbil för att bli medlem. Att bli medlem i MSCC är ett utmärkt första steg fördig som planerar att skaffa en sportbil, på våra aktiviteter träffar du likasinnade vilka kan ge dig tips och idéer inför ditt sportbilsköp. Observera att för att deltaga i vår tävlingsverksamhet så är sportbil ett krav.

Medlemsavgiften är 450:- per år

Inom en vecka kommer du att få information om hur medlemsavgiften skall betalas. Kort efter att vi mottagit din betalning så sänder vi dig vårt välkomstpaket. Så fort du erlagt din medlemsavgift är du naturligtvis välkommen till våra aktiviteter.

Välkomstpaketet innehåller bland annat:
– Matrikel
– Klubbens klistermärke
– Boken ”sportvagnar är vår passion, de första 50 åren…..”

Välkommen med din ansökan här nedan:

Skriv gärna några rader om dig själv, ditt bilintresse samt varför du valt att bli medlem i MSCC
Skickar


Du accepterar genom din ansökan att vi registrerar dina personuppgifter i Riksidrottsförbundets nationella databas IdrottOnline samt Svenska Bilsportsförbundets licens och tävlingssystem (LoTS). Ditt personnummer används som unik identifierare i samtliga register. Om du har skyddad identitet kontaktar du sekreteraren för korrekt hantering av personuppgifter.

MSCC kommer inte att använda dina personuppgifter för andra syften än för klubbens angelägenheter och intressen. Sådana intressen kan vara, men inte begränsade till, e-postlistor för intern kommunikation, upprättande av register i annan mjukvara för särskilda syften, rapportering till överordnade organ och av styrelsen godkända samarbetspartners, institutioner och systerföreningar.